Rosenmeier: Leverandørejet lager er for besværligt

Jørn Rosenmeier mener, at det leverandørejede lager først kommer til sin ret, når varerne ikke kan afsættes. Systemet kræver nemlig for meget administrativt arbejde.

Direktør Jørn Rosenmeier fra Rosenmeier Electronics mener, at det leverandørejede lager kan være et besværligt system.
Han mener, at samhandelsformen virker bedst ved særlige lejligheder, som når varerne ikke kan afsættes, eller når der er tale om kampagner.

»Har vi 2000 monitorer, som vi ikke kan komme af med, så er det naturligvis bedst, at monitorerne kommer ud i butikken og bliver eksponeret for kunderne i stedet for at samle støv på vores lager. Vi afregner, efterhånden som varerne bliver solgt,« udtaler han og fortsætter:

»Problemet er bare, at det leverandørejede lager kræver for meget administrativt arbejde. I vores branche, hvor avancerne er uhyggelige små, bliver en stor del af gevinsten hurtigt ædt op. Hver enkelt vare skal nemlig kunne identificeres, og det kræver, at vi sætter et serienummer på hver enkelt vare. Desuden skal varelageret tælles regelmæssigt op.«

Rosenmeier mener, at det leverandørejede lager er velegnet til kunder med butik, der har begrænset kapital til rådighed.

»Forhandleren undgår nemlig at binde sine penge op i varelageret. Og det kan være en fordel for butiksejeren,« beretter Rosenmeier.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere