CeBIT 2005: SPAMfighter vil være konge af Tyskland

En stor satsning på det tyske marked har fået spamfilter-udvikleren, SPAMfighter, til at udstille på årets CeBIT-messe. Her håber man at tiltrække flere tyske forhandlere. Dette skal ske ved lanceringen af en række nye produkter.

Målet er soleklart for Spamfighter når de, som en af 26 danske udstillere, deltager på årets CeBIT messe. Man vil erobre tyske forhandlere. Indtil videre er det lykkedes for SPAMfighter at få 50 forhandlere i Danmark, og nu skal succesen følges op i Tyskland med hjælp fra den store IT-messe.

»Det vi arbejder på nu, er at finde forhandlere i Danmark og i Tyskland til vores serverløsninger. Vi har en bred produktportefølje, og derfor vil vi gerne have flere forhandlere,« siger Martin Thorborg, medejer og medstifter af SPAMfighter.

SPAMfighter drager til CeBIT, fordi der allerede har været en del forespørgsler fra Tyskland.

»Det at mødes face to face er vigtigt i Tyskland. Så i stedet for at rejse til Tyskland 17 gange, så kan vi tage derned en uge og tage en 7-8 møder og så håbe på, at der dukker et par andre seriøse emner op,« siger Martin Thorborg.

For at tiltrække nye forhandlere, har man flere nyheder med til CeBIT. Man præsenterer blandt andet en ISP version af programmet. Forhandlerne kan nu videresælge spamløsningen uden at skulle installere noget som helst. De køber sig i stedet ind i SPAMfighters serverpakke, med dertilhørende software

»De får det hele med eget logo og det hele. I princippet kan enhver blive hosted spamfiltre-videresælgere. Det forventer vi os en hel del af,« lyder det fra Martin Thorborg.

Ved messen i Hannover lancerer SPAMfighter også en hardbox-udgave af deres Outlook og Outlook Express version på tysk. Derudover har man allerede hyret tysk personale, samt oversat alt materiale til tysk.

»Vi anser Tyskland som det vigtigste marked. Danmark er også væsentligt, men vi vil hellere være konge af Tyskland,« siger Martin Thorborg.

SPAMfighter har indtil videre 30.000 brugere i Tyskland.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere