Itprofilen: Tysklæreren fik direktøren på rette spor

Ved årsskiftet blev Thomas Gregers Honoré, der har en lang IBM-karriere bag sig, forfremmet fra salgsdirektør til administrerende direktør for Oracle Danmark.

Thomas Gregers Honoré, administrerende direktør for Oracle Danmark. Gift med Rikke, som er accountmanager i Com-it. Har Jeppe og Tobias på ni og syv år, bor i Lyngby.

Hvad holder du mest og mindst af ved itbranchen?

At it har så stor betydning for vores kunders forretning. It er jo en absolut nødvendighed for drive en effektiv og innovativ forretning i dag . Jeg tænder på at arbejde med den kombination af kreativitet og stabilitet, som it-branchen indeholder. Jeg holder ikke af branchen, når den bliver for nørdet.

Hvad er du mest stolt af i din karriere?

Jeg er stolt over, at jeg gennem min karriere har opbygget et stort netværk på tværs af hele branchen.

Hvad er du mindst stolt af?

Jeg bestræber mig altid på at være meget grundig, når jeg skal træffe vanskelige beslutninger, men der er ingen tvivl om, at det sværeste er, når mine beslutninger har store personlige konsekvenser for kollegaer.

Kan du fremhæve en enkelt person, der har betydet meget for dig?

Min dansk- og tysklærer i folkeskolen, Hr. Jahn, som fik min skolegang på rette spor i 7. klasse.

Hvis du kunne gå tilbage i tiden og ændre hele din karriere - hvor ville du så være i dag?

Der er ikke noget, jeg ville ændre. Da jeg startede i it-branchen, fravalgte jeg at fortsætte min fars eksportvirksomhed. Hvis jeg var gået eksportvejen, havde mit liv nok set anderledes ud i dag.

Hvis du var økonomisk uafhængig og kunne vælge frit - hvilket job ville du så have?

Så ville jeg arbejde med at udvikle opstartsvirksomheder og små/mellemstore virksomheder. Jeg sidder i et par bestyrelser, og det, synes jeg, er meget udviklende.

Hvorfor?

Jeg elsker at starte nye ting op og se, hvorledes de udvikler sig.

Hvad er den største trussel mod din del af branchen?

Proprioritære formater skaber lukkede og dyre it-systemer. Det betyder lavere valgfrihed for kunderne, som igen skaber mindre efterspørgsel. I fremtiden bliver systemerne nødt til at blive mere åbne, hvis it skal indfri sit fulde potentiale.

Hvordan takler du arbejdspres?

Jeg sørger for at prioritere min tid og altid drive nøgleaktiviteter. Der bliver brugt alt for meget tid på overflødige eller sekundære aktiviteter i mange organisationer.

Hvordan kobler du af?

Jeg slapper af med min familie. Laver mad og læser historiske romaner. Derudover holder jeg meget af at løbe i dyrehaven.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere