TDC-rod barberer Boomtown-succes

TDC's internetspil-koncept Boomtown har langt færre betalende brugere, end TDC selv troede. Alligevel har TDC fortsat store forventninger til konceptet og er på vej med spillecafeer i udlandet.

TDC's spilforretning, Boomtown, har langt færre brugere, end selskabet hidtil har troet. Men TDC tror fortsat på konceptet, der er på vej til udlandet.

Der har været så lidt styr på det reelle antal brugere af spiluniverset, at det reelle antal er færre end 50.000 snarere end de 150.000, som TDC tidligere anslog.

Samtidig har det været almindeligt blandt betalende brugere at arkivere de udsendte girokort fra Boomtown lodret.

Derfor er der kun kommet penge i kassen fra langt under halvdelen af de 13.000 kunder, der ellers står opført som betalende medlemmer. Det har kostet TDC et mindre millionbeløb.

Dropper betalingen

Antallet af brugere har været alt for højt, fordi mange har registreret sig under en lang række forskellige navne.

Nogle betalende brugere har opgivet falsk adresse, mens andre har oprettet flere medlemskaber på samme adresse, men så efterfølgende nægtet at betale for mere end ét medlemskab.

I Boomtowns egne medlemsbetingelser står der ellers, at navn og adresse altid bliver tjekket, inden medlemskortet bliver sendt ud med posten. Men det har altså ikke været nogen garanti for, at brugerne også har betalt.

Tror fortsat på konceptet

Trods det alvorlige tilbageslag afviser direktør Allan Christiansen fra TDC Privat, at fundamentet for konceptet nu er væk.

- Overhovedet ikke. For der er fortsat tale om en voksende interesse fra brugernes side. Det udvikler sig stille og roligt, siger han.

Ifølge Allan Christensen giver Boomtown indtil videre underskud, men ikke mere end ventet. Og han forventer, at Boomtowns danske aktiviteter vil give overskud i år.

Boomtown har fortsat planer om at ekspandere internationalt, og de første aftaler med udenlandske partnere er tæt på at blive underskrevet, oplyser Allan Christensen.

- Vi er ret optimistiske omkring, at vi lander nogle aftaler, siger han.

TDC-direktøren vil ikke endnu ikke oplyse, hvilke lande Boomtown er på vej til. Han siger dog, at TDC går efter "lokale entusiaster" som samarbejdspartnere og altså ikke vil gå enegang i udlandet.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere