Alle danske Microsoft-ansatte får Windows Phone 7

Som et led i en massiv kampagne for Windows Phone 7 ? der også gælder kanalen ? skal alle Microsoft-ansatte bruge den nye Windows Phone 7.

I oktober mobiliserer Microsoft sine muskler for at sikre en succes for det nye styresystem Windows Phone 7. Det betyder blandt andet, at alle Micrsofts ansatte skal have en ny Windows Phone 7-telefon, når det går løs.

»Vi har en helt ny telefon, som vi er stolte af. Med Windows Phone 7 er vi yderst konkurrencedygtige igen, og vi får ikke bedre ambassadører for Windows Phone 7 end vores egne engagerede medarbejdere. Vi har tidligere givet håndset-leverandørerne for frie rammer, men med Windows Phone 7 er der strammet mere op, hvilket vil sikre brugerne en bedre og mere ensartet oplevelse på tværs af forskellige modeller. En telefon skal i dag både fungere som produktivitetsplaftform på arbejdet og give en rig social oplevelse i fritiden. Det gør Windows Phone 7, og det skal vores medarbejdere have gavn af.,« siger Microsofts danske direktør Jørgen Bardenfleth.

Bardenfleth suppleres af divisionschef Henrik Kølle Petersen, der står i spidsen for lanceringen af mobilstyresystemet i Danmark, Norge og Finland. Han understreger, at Windows Phone 7 spiller en væsentlig rolle i Microsofts nye »Tre skærme og en sky«-strategi.

»Vi kommer til at lægge et væsentligt tryk bag denne kampagne. Vi gør ikke det her halvt. Det en strategisk aktivitet fra Microsofts side, som skal understøtte en lang række andre initiativer i forretningen,« siger Henrik Kølle Petersen.

Netop brugen af Microsoft egne ansatte er en del af denne strategi, fordi softwaregiganten med Windows Phone 7 kommer til at gå bredere ud end hidtil.

»Når vi rammer general availability i oktober skal alle ansatte i oktober være udstyret med den seneste Windows Phone 7: det giver os positive ambassadører i de kredse, hvor de bevæger sig. Det skal være med til at hjælpe os til at få et berede footprint ind, end vi ellers har haft,« siger Henrik Kølle Petersen.

Også Microsofts kanal vil i højere grad få fokus og blive aktiveret.

»Der kommer til at ske en opprioritering af forhandlerkanalen og og vores distributionskanal. Det er supervigtigt, at vores partnerrelationer fremadrettet bliver opprioriteret,« siger Henrik Kølle Petersen.

Han fortæller, at i forbindelse med selve lanceringen kommer kanalen også i fokus.

»Vi kommer generelt til at øge fokus på kanalen. Eksempelvis vil forhandlere som Atea opleve et højere aktivitetsniveau. I forbindelse med lanceringen vil hovedparten af aktiviteten ligge hos nøglepartnerne, Men vi ved at det er meget vigtigt at have et bredt økosystem, så derfor vil vi også opprioritere over for den brede kanal,« siger Henrik Kølle Petersen.




IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere