Fri mobilforhandler tilbage hos TDC-kæde

Mobil Center Ballerup øgede omsætningen til 46 millioner kroner efter skifte fra DK Mobil Center til TDCs kæde. Direktøren savner dog at være en del af en uafhængig forhandlerkæde.

Samtidig med, at den frivillige forhandlerkæde DK Mobil Centers solgte aktiviteterne til Telekæden, valgte Mobil Center Ballerup at søge tilbage til TDC Erhvervscenter-kæden, hvor butikken tidligere havde været med.

For direktør Peder Pedersen i Mobil Center Ballerup, der står bag Ballerupbutikken, er gensynet med TDC blandet med vemod. På den ene side er han glad for TDC’s stærke brand, og fordi han kan sælge fra hele paletten af TDC’s produkter. På den anden side vil han hellere have været fortsat som forhandler i en uafhængig kæde.

»Jeg savner meget en fri professionel erhvervskæde, for det ville give mig mulighed for selv at afgøre, hvilke operatører jeg skal vælge og også at sælge til alle erhvervskunder i stedet for kun at sælge til TDC-kunder,« siger Peder Pedersen.

Muligheden for at fortsætte sammen med den uafhængige Telekæden udelukker han, da kæden i hans vurdering ikke passer til hans forretning.

»Jeg er sandsynligvis den største privatejede mobilforhandler i Danmark, og Telekæden er primært gearet til små forretninger, der ikke er indrettet på erhvervssalg,« siger Peder Pedersen.

Flyttede til industriområde
Det seneste år har Peder Pedersens butik været placeret i hjertet af Ballerups industrikvarter. 15. marts 2009 flyttede butikken fra den hidtidige placering ved Føtex i Ballerup og samtidig lukkede søsterbutikken på butiksgaden H.C. Ørstedsvej på Frederiksberg.

»Da vi lå ved siden af Føtex, blev vi forstyrret 20 gange om dagen af privatkunder. Moralen er, at man skal holde sig til et sted, erhvervskunder kan finde frem til med bil, og hvor de kan komme til at parkere,« siger han.

I 2009-regnskabet er det Ballerupbutikken, der trækker læsset, mens den mindre Frederiksbergbutik lavede et mindre underskud. Tilsammen lavede de to butikker et overskud på en million kroner ud af en samlet omsætning på 48 millioner kroner, en stigning på to millioner kroner. I år regner direktøren med at runde 50 millioner kroner i omsætning.

»Og jeg har ingen ambitioner om at stoppe der,« siger Peder Pedersen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere