Butik skal være murbrækker for easyshopping

Onlinebutikken easyshopping.dk følger nu i sporet på Midt-data og opretter en fysisk butik i hjembyen Rødekro.

Fra 10. maj åbner easyshopping.dks direktør Steen Sødergreen en fysisk butik i Rødekro i tilknytning til firmaets lokaler. Det sker for at få et showroom og mulighed for at sælge andre varegrupper.

»Indtil videre har vi måtte afslå folk, der ville se produkterne. Med butikken kan vi nu løse det problem,« siger Steen Sødergreen til CRN.

Easyshoppings fokus er især på fladskærme og lydanlæg. Ved at have en fysisk butik håber Steen Sødergreen også at kunne tiltrække andre kundegrupper.

»Når nu naboer snakker sammen, så er der også kunder, som ikke er på nettet, der hører om os. Det er jo ikke alle, der er så moderne, at de handler på nettet. Dem kan vi nu også samle op via butikken,« siger Steen Sødergreen.

Det er dog ikke kun kunder Steen Sødergreen regner med at få i tale via butikken.

»En af grundene til at lave butikken, er da også at internetbutikker både hos nogle leverandører og kunder har et lidt tvivlsomt rygte. Ved at vi får en fysisk butik kan vi også få mulighed for at sælge lidt flere produkter,« siger Sødergreen.

Derfor får den fysiske butik også et lidt andet fokus end onlinebutikken.

»Vi har nogle produkter, som kommer i større fokus i butikken. Blandt andet er vi autoriseret Bose-forhandler. De stiller store krav til butiksindretning,« siger Sødergreen.

Sidste år havde easyshopping.dk ifølge Steen Sødergreen en omsætning i omegnen af 50 millioner kroner. Han regner med at komme op på en trecifret millionomsætning i år.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


CIO Trends 2024

På denne dag vil nogle af de nominerede til prisen som Årets CIO som keynotes, hvor de deler deres erfaringer og gode råd. Vi dykker desuden ned i de dynamiske ændringer, der præger it-leder rollen, hvor ledelse og strategi spiller en stadig større rolle i de komplekse it-organisationer.

24. september 2024 | Læs mere