Navision-netværk udvider til Nordamerika

Det dansk-baserede netværk af Navision-forhandlere, Partner Power International, har fået en medlemsvirksomhed i Nordamerika, Business Management International. Det er en af de største Microsoft Business Solutions partnere i verden.

Der er tale om en kraftig styrkelse af Navision-netværket Partner Power International, at det har fået den amerikanske forhandler Business Management International (BMI) med som medlem og medejer.

BMI blev sidste år udvalgt til at indtræde i Microsoft Inner Circle, der er forbeholdt Microsoft Business Solutions' - som Navision nu er en del af - bedste partnere inden for salg og kundepleje. Disse virksomheder bliver også kaldt Top 1 Procent-partnere.

BMI opererer både i USA og Canada med blandt andet pianoproducenten Steinway & Sons som kunde.

Det dansk-baserede Partner Power International blev startet af tidligere ansatte i Navision i 2001 ud fra en erkendelse af, at salg til internationale virksomheder kun udgør 0,3 procent af virksomhedens samlede salg.

Med den tidligere ansvarlige for Navisions vækst i Øst- og Centraleuropa, Poul Kjær, i spidsen, så de et marked for salg af Navisions produkter til store virksomheder.

Ved at kontakte netværket behøver en international virksomhed kun at forhandle med én part for at implementere systemerne i flere lande via de stedlige partnere i netværket.

Siden starten har Partner Power International fået dermed fået Navision-forhandlere med i 12 lande, som driver 36 kontorer med i alt 540 ansatte.




IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere