Lector får intranetordre

Miljøministeriet skal have nyt intranet til to millioner kroner.

Leverandør af intranet, Lector ApS, har fået en ordre på levering og implementering af nyt intranet til Miljøministeriet til to millioner kroner. Intranettet skal bruges af 3.000 brugere under ministeriet og er baseret på Microsoft Sharepoint Server. De små 45 ansatte i Charlottenlund ved København har ifølge administerende direktør Kim Palvig vundet ordren, fordi Lector ikke behandler offentlige kunder anderledes end private. Tværtimod er de offentlige indkøbere blevet dramatisk bedre i forhold til tidligere.
»Vi behandler de offentlige kunder som nogle, der har et forretningsmæssigt behov. Offentlige kunder er de sidste to-tre år blevet betydelig dygtigere som professionelle it-indkøbere,« siger Kim Palvig.

Han kom ind i virksomheden i 2003 med en erfaring fra CSC. Dengang var Lector en ung arme og ben-virksomhed, der solgte konsulenttimer med en omsætning på ni millioner kroner. Siden han kom til som administerende direktør, har han vendt virksomheden fra konsulenthus mod udviklingshus, der i 2007 fik en omsætning lige under 30 millioner.

»Vi er 90 procent henne mod at være et softwareprodukthus med support- og udrulningsafdeling. I øjblikket er 25 procent af vores omsætning fra produkter. Den andel er stærkt stigende,« siger Kim Palvig.

De sidste to et halvt år har Lector haft tre standardprodukter på hylden indenfor sagshåndtering, ESDH og backupstyring. Det giver nogle udfordringer, som Lector skal styre.

»Det er svært at holde alle tre produkter i luften, så vi ikke kommer til at give et commitment, hvor man ustruktureret skal løse ildebrande for kunderne,« siger Kim Palvig, Lector.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere