Athena i Haderslev overtager CAD-aktiviteter

Athena Just R., der er et datterselskab til Athena IT-Group i Haderslev, overtager alle Cad-Quality Danmarks CAD-aktiviteter. Cad-Quality har efter salget af Point til Autodesk i 2001 haft vanskeligt ved at etablere en levedygtig salgsvirksomhed på det danske marked.

Aftalen indebærer, at alle aftaler mellem Cad-Q og eksisterende kunder fremover bliver varetaget af Athena Just R.

Cad-Quality vil gå helt bort fra salg af CAD-programmer og vil fremover udelukkende beskæftige sig med facilities management.

»Vi har ønsket, at der bliver taget bedst muligt hånd om vores CAD-kunder. Det var derfor oplagt for os at overdrage CAD-aktiviteterne til Athena Just R., da de har de rigtige kompetencer til at kunne pleje vores kunders CAD-investeringer,« siger Rolf Kjærnsli fra Cad-Quality Holding.

Athena, som har tre ejere, besidder i forvejen en kundebase, som køber CAD-software.

»Vores speciale er arkitekt- og ingeniørfirmaer, og derfor passer vi rigtig godt til Cad-Qualitys kundebase. Vi har i mange år arbejdet med implementering af løsninger hos vores egne kunder, og derfor glæder vi os til at præsentere vores koncept for de nye kunder. Der ligger blandt andet en stor opgave i at sikre, at de mange Point-kunder får den rigtige introduktion til Autodesk Architectural Desktop og Autodesk Building Systems, der er Autodesks komplette projekterings- og samarbejdsløsning til byggebranchen,« forklarer Morten Strandgaard fra Athena Just R.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere