Storinvestor flygter fra Mondo

Mondofyring skaber tvivl om kapitaludvidelseefter fyring af direktør for aktiehandel.

Investor Peter Warnøe siger i dagbladet Børsen i dag, at han er blevet ført bag lyset i forbindelse med en kapitaludvidelse i Mondo. Han skulle have været pengemanden, der puttede et ukendt millionbeløb ind i selskabet. Nu trækker han sig med en forklaring om, at han ikke har fået de rigtige oplysninger om selskabet.

»Dagens udmelding bekræfter bare, at flere forhold ikke har været mig bekendt,« siger Peter Warnøe.

Han mener derfor i følge Børsen, at hans tilsagn derfor ikke gælder længere.

Med storinvestorens exit er der i følge avisen skabt tvivl om finansieringen af Mondos vækst. Af et prospekt fra september fremgik det, at man vil hente 55 millioner kroner fra investorer. Heraf skal
ledelse og bestyrelse forhåndstegne aktier for 14 millioner kroner. Anders Christian Andersen har til crn.dk oplyst, at han selv vil putte omkring 10 millioner kroner ind. Det tilsagn er i følge dagbladet Børsen ikke længere brugbart, der videre refererer unavngivne kilder for, at der ingen interesse er for at skyde penge i Mondo hverken hos finansbanker eller hos private storinvestorer.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere