Amundsen vil afnotere SuperOffice

Den karismatiske stifter af det norske CRM-selskab Superoffice Une Amundsen vil nu afnotere selslabet fra den norske børs. Vi har ingen glæde af den norske »Oliebørs«, siger Amundsen til norske Dagensit.no.

Det er ti år siden den norske CRM-leverandør Superoffice gik på børsen. Nu har selskabets oprindelige stifter Une Amundsen sammen med en flok investorer lagt et bud på bordet om at købe alle aktioner, og afnotere selskabet fra børsen.

»Nu har vi været på Børsen i ti år. De sidste to til tre år har det været helt dødt - uanset hvad vi gør. Der er ingen omsætning på aktien og ingen interesse,« siger Une Amundsen til Dagentit.no.

Une Amundsen mener, at it-aktier ikke får nok opmærksomhed.

»Det har bare været olie og energi i de sidste par år - it er glemt med undtagen af Telenor og Tanberg. Selv store aktier som EDB [Business Partner red.],« siger Une Amundsen.

Une Amundsen har allieret sig med andre aktionærer heriblandt Visma, om at lægge tilbuddet på bordet. Dermed bliver Une Amundsen ikke eneejer af Superoffice igen, hvis de andre aktionærer accepterer tilbuddet. Men må trækkes med blandt andet den tidligere hovedfjende Visma som medejer.

»Jeg havde ikke flere penge,« lyder Une Amundsens kontante forklaring til Dagensit.no på, at han ikke forsøgte at købe selskabet ud selv.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
itm8 A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere