Kyocera Mita vækster fortsat

Print- og kopimaskineleverandøren fortsætter sin vækst med 23 procent i omsætning og en fordobling af indtjening.

Kyocera Mita Danmark A/S har netop afsluttet regnskabet for regnskabsåret 2004/2005, og det viser en omsætning på 124 millioner kroner, hvilket er en vækst på 23 procent sammenlignet med året forinden. Samtidig siger print- og kopimaskineleverandøren, at virksomheden i samme periode har fordoblet sit resultat.

»Vi er tilfredse med vækstraten på omsætning, og jeg har ikke nogle direkte negative bemærkninger i almindelighed at knytte til vores regnskab. Det vigtigste er, at vi står bedre rustet til de fremtidige udfordringer,« siger administrerende direktør i Kyocera Mita Danmark A/S Claus Hjelmgaard.




IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere