Artikel top billede

Microsoft vil sende SMB-kunder op i skyen

Med en månedspris på ned til 40 kroner pr. bruger vil Microsoft nu sælge cloud-baseret Office til erhvervskunder.

Microsoft lancerer i dag betaversionen af den cloudbaserede Office-pakke 365, som giver kunder adgang til blandt andet Office-programmer, Sharepoint, Exchange og Lync for bare 40 kroner pr. bruger pr. måned. Den fulde udgave af 365 med videotelefoni og blandt andet mulighed for at flere rbugere redigerer de samme dokumenter koster dog helt op til 140 kroner pr. bruger.

Office 365 er afløseren for BPOS, og det nye produkt betyder ifølge Microsoft, at mindre og mellemstore virksomheder nu får adgang til løsninger og teknologi, som hidtil har været forbeholdt de allerstørste og økonomiske mest velpolstrede kunder.

»Den udfordring adresserer vi med Office 365, hvor det nu bliver muligt for virksomheder i alle størrelser at tilgå information og kommunikere i skyen til en overkommelig pris,« siger Aaren Ekelund, dansk produktchef for Office 365.

Samtidig med lanceringen af Office 365 åbner Microsoft Office 365 Marketplace, hvor Microsoft-forhandlere kan præsentere deres egen-udviklede løsninger, som kunder så kan bygge ovenpå Office 365-pakken.

Omkring 400 ud af de ialt 4000 danske Microsoft forhandlere tilbyder allerede i dag BPOS. Ifølge Microsoft er Danmark et af de lande, hvor kunderne har taget bedst i mod softwareproducentens cloudløsninger. Til dato anvender omkring 100.000 brugere BPOS-løsninger og Microsoft forventer en markant vækst i antallet af brugere. Det gælder især enterprisekunder, som ifølge Aaren Ekelund ser en fordel i at erstatte traditionelle softwarelicenser med abonnementsbaserede cloud-løsninger.

»Vi synes jo selv, det er fantastisk løsning både i den høje ende og lave ende af markedet,« siger Aaren Ekelund.




IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere