Artikel top billede

- Itablet er det mest fantastiske produkt nogensinde!

(Opdateret:) Kilde afslører mange Itablet-detaljer før lancering.

IT-entreprenøren Jason Calacanis, der står bag Maholo, Weblogs, TechCrunch50, Silicon Alley Reporter og Engadget afslører nu flere detaljer om tablet'en. Calacanis påstår på sin twitter, at han fik en tablet af Apple for 10 dage siden, for at være klar til at blive interviewet om den på amerikanske tv-stationer som Cnbc og Cnn. Det kan være et personligt pr-stunt, der udnytter hypen til at nå medier verden rundt, men det kan også være skinbarlig sandhed.

Her er hans indtryk.

»Det er den mest fantastiske tingest nogensinde, og den lever i den grad op til hypen. Den er især fantastisk for aviser. Videokonferencer er super stabile, batteritiden er god, når man læser bøger, men kun 2-3 timer, når man spiller eller surfer, skræddersyede spil er helt vilde - de er på niveau med Nintendos Wiispil,« skriver han i flere twitters.

Han kommer også ind på de tekniske detaljer. Ifølge ham har Itablet Oled-skærm, solceller (der ikke virker særlig godt, virker som en pr. gimmick, skriver Calacanis), kører på ny udgave af iPhoneOS, multitasker, har thumbpads på begge sider, fingeraftryks-verifikation (fem personer pr. maskine), HDTV-tuner, harddiskoptager, front og bagside kamera og mulighed for trådløst keyboard og ekstern skærm.

Flere tablets vil forbinde sig til hinanden over wifi. Prisen vil blive 599, 699 og 799 dollars afhængig af størrelse og hukommelse.
Oplysningerne kan være en joke, der udnytter den massive hype omkring produktet. Steve Jobs indtager podiet i San Francisco klokken 10.00 lokal tid.

En af Calacanis oplysninger bliver verificeret af Terry McGraw, der er direktør for det store forlag McGraw-Hill.

»Vi er meget spændte på den officielle offentliggørelse. Vi har arbejdet med Apple i et stykke tid nu, og tabletten bliver baseret på iPhones styresystem. Det betyder, at de ebøger vi har ude på iPhone nu fungerer på den nye tablet. Tablet åbner markedet for højere læreanstalter og virksomheder. Tabletten bliver virkelig glimrende,« siger han.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere