Nu er det officielt: Apple-afsløring 27. januar

Apple har inviteret til pressemøde den 27. januar, hvor det forventes, at producenten vil præsentere sin nye iTablet.

Nu har Apple officielt sendt invitationer ud til pressemøde den 27. januar. Det har længe været ventet, at Apple vil afsløre deres længe rygtede tablet den dato. Invitationen bærer beskeden: 'Come see our latest creation'.

De færreste er i tvivl om, at det er tablet'en, der er tale om. Men det kan dog også være flere andre produkter. Blandt andet en 22" touch iMac, en ny iPhone eller nyt software.

Hvis det er tablet'en, er det mest interessante, ud over selve dimsen, hvilket marked Apple retter den mod. Det mest sandsynlige er spil og aviser. App-Stores har med et slag givet Apple verdens førende håndholdte spillemaskine. Der bliver produceret langt flere spil til iPhone og iPod Touch end til Nintendo og PSP. Apple er endda begyndt at markedsføre iPod Touch som en spillemaskine.

Flere medier har noteret, at rene spilsites som Kotaku er blevet inviteret med til pressemødet den 27. januar. Det må betyde, at Apple mener, at det produkt, de afslører, vil have interesse for gamere.

Det er almindelig kendt, at Apple i længere tid har holdt strategimøder med verdens førende forlag og bladhuse. Senest er Apple sat i forbindelse med forlaget HarperCollins. Der spekuleres i, at HarperCollins skal udgive e-bøger via App-Store eller iTunes.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere