Fuzion sælger shared hosting til Aspect

Mindre end et år efter købet af Mondos SOHO-forretning er Aspect Networks igen opkøbsaktuel. Nu har Aspect købt shared hosting-forretningen fra det Skanderborgbaserede datacenter Fuzion.

Datacenteret Fuzion i Skanderborg sælger sin shared hosting-forretning til Aspect Networks i Herlev.

»Aftalen med Aspect er en vigtig del af vores strategi om at fokusere på vores kernekompetencer,« siger administrerende direktør Morten Klank, Fuzion.

Fremover vil Fuzion koncentrere sig om løsninger til virksomheder inden for de tre hovedområder: Infrastruktur, hosting og housing.

Aftalen med Aspect træder i kraft med det samme, og Aspect vil over de næste måneder overføre kunderne fra Fuzions system til Aspect.

»Shared hosting-delen har udgjort en forholdsvis lille del af vores hosting-forretning, men frigør en del ressourcer, som vil blive brugt på vores øvrige kunder. Vi har gennem det sidste år arbejdet på at styrke vores konkurrenceevne gennem en mere strømlinet forretningsmodel, der giver mest værdi til de lidt større virksomheder, « siger Morten Klank.

Sidste år overtog Aspect Networks Mondos SOHO-aktiviteter, og i dag har Aspect Networks mere end 7.500 webhoteller og exchange servere. Målet er at opnå en placering som en af landets tre førende udbydere.

»Med denne handel har vi igen vist, at vores ønske om at konsolidere den danske hosting-branche er bæredygtig, og flere opkøb er ikke usandsynligt inden for det næste år. Dette køb er et naturligt skridt i forhold til vores målsætning om at være blandt de største udbydere af hosting-ydelser i Danmark,« siger bestyrelsesformand Nils Palmqvist, Aspect.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere