TDC Kabel TV dropper OnCable

TDC Kabel TV har besluttet at droppe sit markedsføringsnavn, OnCable. Dermed har alle de selvstændige selskaber opgivet de varemærker, de fandt på, da de blev udskilt fra koncernen for to år siden.

Så er det slut med det sidste af de produktnavne, som selskaberne i TDC-koncernen fandt på og begyndte at markedsføre, da de blev udskilt for snart to år siden.

Det sidste selskab, som nu dropper sit produktnavn, er TDC Kabel TV, som kunderne igennem de seneste par år skulle lære at kende som OnCable.

I et blad, som medarbejderne i TDC Kabel TV modtager, skriver administrerende direktør Niels Breining, at det simpelthen ikke duer at prøve at slå igennem med to forskellige brands. "Det har forvirret vores kunder og omverdenen," konstaterer direktøren.

Han tilføjer, at andre divisioner i TDC er kommet til samme erkendelse. TDC Mobil var først til at forlade sit Vic-brand, mens TDC Internet også har sagt farvel til Zillion og Opasia.

TDC et kendt brand

Ifølge Niels Breinings forklaring til medarbejderne er TDC og firmaets logo med blå firkant "på forbavsende kort tid blevet et kendt brand i Danmark", hvilket gør det mere oplagt at droppe OnCable.

Niels Breining mener fortsat, at OnCable er et godt brand, "som vi fik bragt langt, når man tager i betragtning, hvor få ressourcer vi rent faktisk brugte på at gøre det kendt," som han udtrykker det over for sine ansatte.

TDC Kabel TV har droppet OnCable-navnet fra 1. oktober, men det har mange af kunderne sikkert ikke opdaget. For selskabet er ikke færdig med at udskifte sine logoer. "Vi skal bare stoppe med at bruge et af to gode navne, og det gør vi i det tempo, som er hensigtsmæssigt," skriver Niels Breining.

Det betyder, at bilerne, som i dag kører rundt med OnCable-navnet skrevet på siderne, først vil få dem malet over, når det passer i planerne. Brochurer fra TDC Kabel TV kan frem til 1. januar fortsat indeholde OnCable-navnet. Webadressen oncable.dk fungerer stadig i bedste velgående.

TDC Kabel TV har dog et problem med det kundeblad, der hedder OnCable Nyt. "Præcis hvad der skal ske med bladet, er stadig et åbent spørgsmål. Måske skal vi bare finde på et nyt navn, måske skal formatet ændres, måske ?", står der i personalebladet.

Det har ikke umiddelbart været muligt at træffe Niels Breining for en kommentar.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere