Canon lancerer BJC-5100

Canon Danmark har introduceret en ny Bubble Jet printer, BJC-5100. Printeren udskriver med en opløsning på 1440 dpi med en hastighed på op til 10 sider pr. minut. Den høje hastighed er resultatet af Canons seneste tekniske fremskridt, som blandt andet omfatter højere hastighed for fremføring af patron og papir, fortæller firmaet.


BJC-5100 kan desuden udskrive farver med en hastighed på op til 4 sider pr. minut og den arbejder med Canons eget dobbelte patronsystem. Systemet har to printhoveder, som sidder ved siden af hinanden og føres frem og tilbage over papiret. Ved at anvende to identiske hoveder, reduceres den afstand, hovederne skal bevæges, hvorved der opnås en højere udskriftshastighed.


Systemet anvender foreløbig tre typer patroner, som skal sikre, at BJC-5100 kan anvendes til en række forskellige opgaver. Canons dobbelte patronsystem sætter brugerne i stand til på få sekunder at skifte fra sort farve med høj udskriftshastighed til farveudskrift.


BJC-5100 kan udskrive på medier helt op til A3 - hvad der gør printeren egnet til lejlighedsvis udskrift af regneark, kalendere og andre dokumenter, som kræver bredformat. Det medfører også, at printeren kan udskrive på formatet A4+ (223,5 mm x 355,6 mm), så man kan udskrive A4-sider med billeder til kant.. BJC-5100 kan håndtere medier med en gramvægt på helt op til 550 g/m² - så den kan anvendes til udskrift på kraftig karton til brug for f.eks. rapportforsider eller prisskilte mm.


Canon BJC-5100 er et af de første printerprodukter, som er udviklet i Canons udviklingsslaboratorier hos Canon Business Machines i Costa Mesa, Californien. Marketingchef Tom W. Samuelsen siger, at Canon nu har fået et meget konkurrencedygtigt udviklingscenter i USA som pendant til Canons fabrikker i Tokyo, som hidtil har udviklet alle Canons printere.


Prisen for printeren er 1.799 kr. inkl. moms.




    Brancheguiden
    Brancheguide logo
    Opdateres dagligt:
    Den største og
    mest komplette
    oversigt
    over danske
    it-virksomheder
    Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
    JN Data A/S
    Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

    Nøgletal og mere info om virksomheden
    Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

    Kommende events
    Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

    Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

    18. september 2024 | Læs mere


    Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

    Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

    25. september 2024 | Læs mere


    NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

    Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

    26. september 2024 | Læs mere