Foreløbig er 70 bredbåndsopkoblinger mellem kommunen og dens børneinstitutioner, plejehjem og skoler samt 55 hjemmearbejdspladser etableret som en del af kommunens IT-strategi.
- Vi har givet vores medarbejdere og institutioner direkte adgang til en lang række services og ressourcer, som tidligere skulle hentes hos forvaltningen. Det giver os mulighed for hurtig behandling af henvendelser og en langt mere fleksibel indretning af arbejdsdagen, fortæller IT-sektionsleder i Randers Kommune, Bent Højlund.
De 55 hjemmearbejdspladser i Randers er først og fremmest tiltænkt kommunens lokalpolitikere. Hjemmearbejdspladserne giver brugerne adgang til for eksempel dagsordener til møder og beslutningsgrundlag.
I Randers Kommune vil man gerne give endnu flere af kommunens medarbejdere mulighed for at arbejde hjemmefra. - På nuværende tidspunkt er det hovedsageligt lokalpolitikere og ledende medarbejdere, som vi kan tilbyde hjemmearbejdspladser, fortæller Bent Højlund: - Vi ønsker, at følge udviklingen og vil gerne kunne tilbyde mulighed for hjemmearbejde til flere af vores medarbejdere, slutter Bent Højlund.