Komplet Java Enterprise platform gratis

IT+, der er ejet af TietoEnator Finance Sector vil nu give sine kunder en komplet Java 2 Enterprise Edition (J2EE) platform oven i hatten på de softwaretilpasninger virksomheden leverer til kunderne.

Java 2 Enterprise Edition (J2EE) platformen er baseret udelukkende på Open Source produkter. J2EE anses som standarden for Java-opbyggede forretnings-systemer på nettet.


J2EE er fundamentet for opbygning af web-baserede virksomhedsapplikationer. Den er koblingen mellem virksomhedens back-end og front-end systemer, mellem brugere og interne kilder til information som f.eks. databaser m.v. og den udgør infrastrukturen for virksomhedens web-baserede kommunikation.


Open source er oppe i tiden. Folketinget har debatteret open source og EU-parlamentet har opfordret det offentlige og virksomhederne til i højere grad at gå over til produkter baseret på open source dels for at mindske afhængigheden af Microsoft, dels fordi open source komponenterne idag er stabile og brugervenlige at anvende.


"Fordelen ved at basere J2EE platformen på Open Source produkter er, at de er gratis og frit tilgængelige for alle. Vores Open Source J2EE platform henvender sig primært til virksomheder og institutioner med et stort behov for web-baseret interaktion med brugerne, men med begrænsede økonomiske midler til rådighed", udtaler administrerende direktør hos IT+, Martin Møller.


J2EE platformen baserer sig udelukkende på Open Source produkter. Forretningslogikken og domænemodellen styres af JBoss. Ovenpå forretningslaget lægges web-præsentationen, der styres af enten Tomcat eller Jetty. For at kunne sikre interaktionen mellem brugere og udbyderen af information anvendes XML, der varetages af Castor. Som et lag nedenunder forretningslaget sker koblingen mellem eksisterende informationskilder og J2EE platformen ved hjælp af OpenORB.


For at sikre at løsningen tager højde for et miljø med skiftende forretningsregler anvendes Jython.


Som en tilføjelse til J2EE platformen kan benyttes PostgreSQL databasen til lagring af information. databasen kan på mange områder sammenlignes med Oracle, men i modsætning til Oracle er den gratis.




    Brancheguiden
    Brancheguide logo
    Opdateres dagligt:
    Den største og
    mest komplette
    oversigt
    over danske
    it-virksomheder
    Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
    TIETOEVRY DENMARK A/S
    Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

    Nøgletal og mere info om virksomheden
    Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

    Kommende events
    Cyber Security Summit 2024

    Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

    29. august 2024 | Læs mere


    Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

    På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

    04. september 2024 | Læs mere


    Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

    For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

    18. september 2024 | Læs mere