17 tommer i god kvalitet

Hvis man går efter TCO´99-mærket, skal man være uheldig for at købe en dårlig skærm. Det er konklusionen af PC Worlds test af 15 TCO´99-mærkede CRT-skærme.

Indhold

Sytten tommer er den mest populære skærmstørrelse på markedet. Et kompromis mellem billedareal, pris og fysiske dimensioner får de fleste brugere til at ende med denne størrelse, hvor diagonalen på det synlige billede ligger på mellem 40 og 41 centimeter, og hvor en opløsning på 1024x768 pixels er standard.

Den 100 år gamle billedrørsteknologi dominerer stadig markedet, mens salget af de dyre fladskærme kun langsomt kommer i omdrejninger. Teknologien har langt fra stået stille, når det gælder CRT-skærme (Cathode Ray Tube - billedrør), og kvaliteten stiger støt, mens priserne falder.

Bedst i test
Philips 107P
Kampen var hård, men Philips løber med sejren. 107P kan prale af et skarpt billede med stærke, klare farver, og indstillingen går som en leg med CustoMax software. At skærmen endda er en køn sag, som ikke bruger voldsomt meget strøm, påvirker ikke testresultatet, men det er da også værd at tage med.

Godt køb
Mitsubishi Diamond Pro 720
Bortset fra en begrænset brugervenlighed kan man ikke have mange indvendinger mod denne velfungerende skærm fra Mitsubishi, der selvfølgelig anvender sit eget flade Diamondtron billedrør. Til 3.490 kroner er den rigtig god til prisen.

Læs hele testen i PC World nr. 17/2000.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere