Xbox lanceres i Danmark den 14. marts

Xbox, der er Microsofts nye spillekonsol, kommer på markedet i 16 lande i Europa den 14. marts, herunder i Danmark, hvor Boston står for distributionen. Den forventede vejledende udsalgspris bliver omkring 3565 kr. Den europæiske lanceringsdato for Xbox blev offentliggjort i går på et møde i Cannes.

Xbox, der er Microsofts nye spillekonsol, kommer på markedet i 16 lande i Europa den 14. marts, herunder i Danmark, hvor Boston står for distributionen. Den forventede vejledende udsalgspris bliver omkring 3565 kr. Den europæiske lanceringsdato for Xbox blev offentliggjort i går på et møde i Cannes.


Samtidig blev det offentliggjort, at der i perioden fra lanceringen og tre måneder frem (til slutningen af juni) vil være 1,5 millioner Xbox konsoller til det europæiske marked. Det omfatter ugentlige leverancer fra Xbox fabrikken i Ungarn.


"Europa er et centralt marked for Xbox, og derfor offentliggør vi allerede detaljerne om lanceringen nu. Som det eneste konsol bliver Xboxen fremstillet i Europa, og derfor kan vi sikre stabile og rigelige leverancer af Xbox til hele Europa", siger Sandy Duncan, Vice President for Xbox Europe.


Samtidig med offentliggørelsen af prisen på selve Xbox konsollen er priserne på ekstraudstyr til Xbox også på plads. Det officielle Xbox gamepad koster ca. 300kr, hukommelseskort ca. 375 kr., standard AV kabel plus SCART for 185 kr., enhanced SCART ca. 175 kr., DVD fjernbetjening til ca. 375 kr. og RF Adapter for ca. 185 kr. De fleste spil til Xbox kommer til at koste omkring 500 kr.


Der er i øjeblikket godt 40 titler på vej til Xbox. Blandt titlerne er BC og rollespillet Project Ego skabt af Peter Molyneux, der stod bag spil som Populous og senest Black and White. De to spil kommer eksklusivt til Xbox. Electronic Arts har vist en demo af F1 2002, som har den nye sæsons baner og kørere. Activision barsler med det missionsbaserede bilspil Wreckless, Tecmo er snart klar med deres kampsportsspil Dead or Alive 3, og Sega kommer med tre Xbox titler; Jet Set Radio Future, GunValkyrie og Sega GT 2002. Der er ligeledes spil på vej fra andre spilfirmaer som Infogrames, UBI Soft og THQ.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere