Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Apple dropper klassisk iMac model

Efter fem succesfulde år på markedet, er CRT modellen af iMac'en blevet hevet af hylderne hos AppleStore.

Da Apple og Steve Jobs i sin tid lancerede iMac'en var den revolutionerende. Et kompakt design og frække farver gjorde computeren til en megasællert. Og man fandt ud af at computere rent faktisk ikke behøver være grimme. "Tutti Frutti"-farverne blev hadet, men også elsket, og iMac kopier dukkede op overalt på pc-markedet.

iMac'en kom på gaden i maj 1998 med disse ord fra Apples Steve Jobs.

»Vi har designet iMac så den kan levere de ting, kunderne helst vil have - spændingen ved internet og Mac-computerens simpelhed. I dag har vi bragt romantikken og innovationen tilbage i industrien og iMac minder alle om, hvad Apple står for,« sagde Steve Jobs.

Og dette skete. iMac'en er til dags dato den bedst sælgende computer nogensinde - omkring 6 millioner enheder er røget over disken.

Men tiden har overhalet den gamle CRT iMac. For snart halvandet år siden lancerede Apple afløseren, i form af den nye fladskærms iMac, der definitivt skulle gøre op med de gamle CRT-modeller. Men pludselige stigninger i markedspriserne for fladskærme gjorde, at Apple alligevel valgte at beholde en enkelt gammel CRT iMac i modellinien. Det er den, der nu endelig - halvandet år forsinket - får nådesstødet.

Apple har således i dag kun en CRT-model tilbage i produktsortimentet - nemlig uddannelsescomputeren eMac.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere