Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Vender ryggen til fælles 3GSM-stand

To af de ledende danske mobilfirmaer vil hellere have deres egne stande på verdens største mobilmesse, 3GSM, end at deltage i den fællesstand IT-Branchen forsøger at stable på benene.

Ideen er god, men vi foretrækker vores egne stande. Det er den umiddelbare samstemmende reaktion fra to af Danmarks ledende mobilfirmaer, når ComON spørger om deres holdning til ideen om en fælles dansk stand på verdens største mobilmesse, 3GSM, der løber af stablen i Barcelona i februar næste år.

Det er IT-Branchen, der tidligere hed IT-Brancheforeningen, der forsøger at stable en fællesstand på benene, på trods af at foreningens fællesstand på verdens største it-messe, Cebit, måtte opgives i år.

Men hos Dangaard Telecom i Padborg, der er Europas største distributør af mobiltelefoner, foretrækker man sine egne stande.

»Det er en god ide, men vi bliver nødt til at have vores egen stand, for at kunne have plads til alle de møder og lignende vi har brug for,« siger direktør Michaél Køehn Milland fra Dangaard Telecom til ComON.

Dangaard havde to stande på dette års 3GSM-messe og forventer at være endnu mere massivt tilstede på næste års messe.

Også hos GN Netcom, der blandt andet producerer Bluetooth-headsets under Jabra-navnet, holder man fast i sin egen stand.

»Vi vil sandsynligvis holde fast i vores egen stand. Vi ved fra Cebit, CES og andre messer at det er den bedste løsning, da vi her har plads til så mange kundemøder og lignende som vi har brug for. Der er derfor en stor værdi for os i vores egen stand,« forklarer Morten Steen-Jørgensen, vicedirektør i GN Netcom med ansvar for Jabra, til IT-avisen ComON.

Han mener dog at en dansk fællesstand kunne være interessant for mindre firmaer, der enten ikke har råd eller kan skabe trafik nok til at have deres egen stand på verdens største mobilmesse.

»For dem kunne det være en fordel at være en del af en fælles dansk stand,« påpeger Morten Steen-Jørgensen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere