Virus hvert 18. sekund

Sikkerhedsfirmaet MessageLabs meddeler at de har opsnappet en virus hver 18. sekund i år.

Virksomheden siger, at de har opsnappet 1,6 millioner vira rundsendt via e-mail gennem deres scanninger. Sidste år var tallet kun 184.257.


MessageLabs er et sikkerhedsfirma, der tilbyder et lidt anden service end den beskyttelse traditionelle antivirussoftware kan give. Virksomheden tilbyder at scanne mails for deres kunder inden mailene overhovedet kommer ind i kundens netværk. Det er disse scanninger, der har resulteret i fundet af 1,6 millioner vira i løbet af året.


Gennemsnittet for 2001 var en virus for hver 370 mails. I 2000 var gennemsnittet en virus per 700 mails og i 1999 var der en virus for hver 1400 mails.


Virksomheden fortæller også, at november og december har været deres travleste måneder på grund af samtidige angreb fra ormene Goner og badTrans.B.


(Kilde: Ananova)




    Brancheguiden
    Brancheguide logo
    Opdateres dagligt:
    Den største og
    mest komplette
    oversigt
    over danske
    it-virksomheder
    Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
    Jobindex Media A/S
    Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

    Nøgletal og mere info om virksomheden
    Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

    Kommende events
    Cyber Security Summit 2024

    På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

    27. august 2024 | Læs mere


    Cyber Security Summit 2024

    Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

    29. august 2024 | Læs mere


    Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

    På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

    04. september 2024 | Læs mere