Artikel top billede

Sony skal fikse en halv million bærbare

Der er problemer med overophedning i en halv million bærbare Vaio-computere fra Sony.

Nu er Sony ramt af et nyt teknisk problem i sine bærbare computere. Denne gang er det op mod en halv million mobile Vaio-computere i F- og C-serien, hvor man kan risikere overophedning. Den amerikanske Consumer Product Safety Commission har bedt Sony om at ”tilbagekalde” computerne, men Sony mener at problemet kan løses med en softwareopdatering.

Sony fortæller til BBC at man ikke har meldinger om forbrændinger, men der skulle være flere tilfælde, hvor computeren er blevet så varm at kabinettet eller tastaturet er ødelagt.

Ifølge Sony gælder problemet for 260.000 computere solgt i USA, 103.000 solgt i Europa, 120.000 i Sydøstasien og 52.000 i Japan.

Men Sony vil ikke bruge ordet ”recall”, som de amerikanske myndigheder har brugt, og firmaet fastholder at problemet kan løses ved at opdatere firmwaren online.

Tilbage i 2006 måtte Sony tilbagekalde 100.000 batterier hvor der var mulig fare for brand og endda eksplosion, og i 2008 blev 400.000 Vaio-computere kaldt tilbage til reparation.

Problemer med overophedning fik også HP til at tilbagekalde titusindvis af sine Pavillion computere i 2008.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere