Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Danmarks dyreste C5-konsulent: Heiberg IT

Heiberg IT med kontor midt i København er landets dyreste C5-konsulent. Timeprisen er 348 kroner over landsgennemsnit og ligger 150 procent over landets billigste konsulenthus. Det skriver IT-avisen ComON.

Timeprisen på C5-konsulenter varierer voldsomt, selv om alle konsulenterne gennemgår nøjagtig den samme uddannelse hos Microsoft for at få lov til at installere systemet hos kunderne.

Hos landets dyreste konsulenthus Heiberg IT, der har kontor midt i København, erkender administerende direktør Jacob Høy Nielsen, at hans konsulenter til trods for de høje priser ikke er bedre uddannet end de øvrige på markedet.

Timeprisen hos Heiberg IT er 1190 kroner før moms, og det er langt over landsgennemsnittet på 842 kroner, og samtidig 24 procent højere end den gennemsnitlige pris i København.

Jacob Høy Nielsen forklarer dog sin timepris med, at selskabets primære fokus er de kunder, som eksempelvis skal have udviklet ekstra funktionaliteter til deres C5-installation.

»I de tilfælde er det min overbevisning, at kunderne finder vores priser rimelige, fordi vi har stor erfaring på det område,« siger Jacob Høy Nielsen.

Heiberg IT sætter dog ikke prisen ned over for kunder, som blot skal have en standard-installation.

»Vi oplever af og til, at kundens leverandør har brugt 1-2 timer mere, end vi ville have gjort; så kundens udgift er det samme eller endda mere, end hvis vi havde været leverandør. Men det er naturligvis kundernes valg, om de vil vælge os i konkurrence med de øvrige på markedet,« mener Jacob Høy Nielsen.

»Vi har gode erfaringer med at tilbyde kunderne en ekstra bog til C5. Den koster 600 kroner og betyder reelt, at de selv kan varetage alle almindelige udfordringer ved installation og brug af C5. Dermed sparer de penge til assistance og anvender udelukkende vores assistance, når det virkeligt er nødvendigt,« fortsætter Jacob Høy Nielsen.

Denne uges trykte udgave af IT-avisen ComON:
Se konsulentpriserne i hele landet




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere