iPod Touch til 2000 kr på markedet om få uger

Apples nyeste udgave af designikonet iPod har både wifi, touchscreen og webbrowsing med særlig Youtube-funktion og den vil blive tilgængelig for alverdens befolkninger allerede i løbet af få uger.

Den mest berømte og mest udbredte personlige gadget verden nogen sinde har oplevet - Apples iPod - blev i går lanceret i en ny version, der låner stærkt fra den super-hypede iPhone.

Den nye iPod Touch har samme skærmstørrelse som iPhone, nemlig 3,5 tommer, og den betjenes med samme intuitive fingerbevægelser direkte på skærmen ligesom den superhypede telefon.

Faktisk er iPod Touch temmelig tæt på at være en iPhone uden telefon. Den har næsten samme mål og næsten samme udseende, men den er et par millimeter tyndere. Den kan også meget af det samme som telefonen - bortset fra at ringe. Den mangler mikrofon og højttaler, så det bliver svært at udnytte dens trådløse netværk til telefoni, og så har den iøvrigt intet kamera. Til gengæld vil iPod Touch kunne købes og bruges af alle, når den bliver sendt på markedet. Den vil den blive i løbet af få uger, lovede Apple-boss Steve Jobs ved lanceringen onsdag aften.

Ikke kun kabinettet men også prisen på det nye übergadget er tyndere end iPhone-forlægget. En 8 GB-version af iPod Touch skal koste 299 dollars (cirka 2000-2500 kroner herhjemme) mens en 16 GB-udgave vil kunne anskaffes for 399 dollars.

Apple har også lanceret en ny iPod Nano 3G med video-venligskærm samt en iPod Classic med op til 160 GB harddisk. Samtidigt har selskabet besluttet at skære den billigste version af iPhone bort og sænke prisen på den dyreste, så en iPhone i USA nu koster 399 dollars. Det svarer i runde tal til cirka 3000 kroner inklusiv moms og told i Danmark, men eksklusiv den kedelige Apple-tendens med at gøre produkterne dyrere i Skandinavien.




IT-JOB

De Nationale Geologiske Undersøgelser for Danmark og Grønland (GEUS)

IT-systemadministrator søges til GEUS

Dansk Sygeplejeråd

IT-teknisk medarbejder
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere