Mondo får ny direktør - fra Microsoft

Mondo, der måtte skille sig af med sin direktør efter uretmæssig aktiesalg, har hentet sin nye direktør hos Microsoft i Redmond.

It-virksomheden Mondo har været uden administrerende direktør, siden Anders Christian Andersen blev afskediget i oktober sidste år for ulovlig handel med aktier. Nu har Mondo endelig en ny frontfigur på plads.

Den nye mand i førersædet er Lars Nordenlund Friis, som vender hjem fra USA i forbindelse med sit jobskifte. Han sidder nemlig som stilling som Senior Director of Worldwide ISV Business hos Microsofts med kontor i hovedkvarteret i Redmond.

Mondos bestyrelsesformand, Morten Steen-Jørgensen, begrunder blandt andet ansættelsen med, at firmaet på denne måde kan knytte endnu tættere bånd til Microsoft.

Det ligger også til også til grund for den nye direktørs uopfordrede ansøgning.

»Mondo og Microsoft har i længere tid haft et nært partnerskab, så jeg har naturligvis fulgt med i virksomhedens udvikling. Mondo har i dag et unikt forretningssetup: Mondo tager sig som en af de få virksomheder af både udvikling og hosting af Microsoft-baserede forretningsløsninger. Udviklingen foregår i en kombineret onshore/offshore model, og sammen med hosting-platformen gør det Mondos forretningsmodel fleksibel og skalérbar. Det giver Mondo en enestående mulighed for at komme bredt ud internationalt - og det glæder jeg mig til at være en del af,« udtaler direktøren

41-årige Lars Nordenlund Friis har første arbejdsdag som Mondos nye CEO den 1. februar.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere