Mondo sælger sin hosting til Atea

Mondos hosting-forretning flytter til Atea. Fremover skal Mondo fokusere på CRM og webløsninger.

Atea får styrket sit hostingudbud med købet af Mondos hostingforretning. Det er omkring 25 procent af forretningen, som Mondo nu skiller sig af med for at afslutte selskabets turn-around.

»I Mondo har vi ikke plads og muskler til at udvikle dette område yderligere - til gengæld styrkes de attraktive forretningsområder Cloud Computing og SaaS nu yderligere i Atea,« udtaler Mondos administrerende direktør Lars Nordenlund Friis.

Han fortæller endvidere, at det er frugten af års arbejde og investeringer, som nu bliver afsluttet med salget til Atea. Fremover skal Mondo nu udelukkende koncentrere sig om løsninger på CRM-området og web.

Atea-direktør Peter Trans ser opkøbet af Mondos hostingforretning og de medfølgende 15 medarbejdere, som en styrkelse af Ateas udbud på området.

»Mondo har gjort et stort og godt stykke arbejde i deres hosting-forretning, og det er både et godt produkt og nogle dygtige medarbejdere, der nu bliver en del af Atea. Vi ser dette tilkøb som en naturlig styrkelse af vores nuværende outsourcing og hosting forretning, og et væsentligt tiltag for at positionere os inden for cloud computing og Infrastructure as a service,« udtaler Peter Trans.

Finansmanden Ib Kunøe er største aktionær hos både Atea og Mondo.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere