Tre ejere af nummeret 888-888-888 er døde under mystiske omstændigheder

Mobitel i Bulgarien har suspenderet nummeret efter tre ejere inden for de sidste 10 år alle er døde.

Et mobilselskab har nu tilsyneladende besluttet sig for at suspendere mobilnummeret 0888-888-888, da man mener at det er et direkte farligt nummer. Inden for de sidste 10 år har tre personer haft nummeret, og alle tre er efter sigende døde af det. Det skriver det britiske site Telegraph.co.uk.

Den første ejer af nummeret var Vladimir Grashnov, tidligere administrerende direktør for det bulgarske mobilselskab Mobitel. Tilbage i år 2001 døde han af kræft i en alder af kun 48. Der har været rygter om at han døde af radioaktiv forgiftning fra en rivalerende virksomhed.

Senere fik den bulgarske mafiaboss Konstantin Dimitrov nummeret. Han blev skudt ned i Holland i 2003 af en lejemorder. Besøget i Holland var for at inspicere sit narkotikaimperium til godt fire milliarder kroner.

Telefonnummeret røg derefter i hænderne på Konstantin Dishliev, der ligeledes var en skummel forretningsmand. I 2005 blev han ligeledes skudt ned efter at have sørget for en massiv kokainhandel gik gennem.

En talsmand fra Mobitel siger til Telegraph.co.uk, at man ikke har nogen kommentarer og at man ikke vil udtale sig om enkelte numre.

Der er så vidt vides ingen tilfælde, hvor indehavere af det danske nummer 88 88 88 88 er kommet af dage, men meget tyder på, at flere, der har ringet til firmaet med dette nummer, er endt med at blive flået.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere