Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Nyt online supermarked leverer dagligvarer til døren

Minimælk, citronmåner og hjortemørbrad. Udvalget spænder vidt, når Torvet.dk i juli måned slår dørene op til Danmarks eneste online supermarked med fuldt sortiment.

Minimælk, citronmåner og hjortemørbrad. Udvalget spænder vidt, når Torvet.dk i juli måned slår dørene op til Danmarks eneste online supermarked med fuldt sortiment. Landet over kan danskerne nu bestille dagligvarer hvor som helst og når som helst - og få dem bragt lige til døren. Bag initiativet står erfaren dansk e-handelspioner.

Butikstrængsel, begrænsede åbningstider, udsolgte varer, lange køer og tunge indkøbsposer gør de fleste danskeres daglige indkøb til et tidskrævende, besværligt og ofte stressende element i hverdagen. Men det bliver der nu lavet om på med lanceringen af Danmarks nye store online supermarked.

Efter to års forberedelse går Torvet.dk i juli måned online med et fuldt udbygget og rent internetbaseret supermarked, hvor alle med en pc og en internetforbindelse nemt og hurtigt kan få ordnet sine indkøb. Her kan danske forbrugere købe almindelige varer til almindelige priser - og desuden en række specialiteter.

»Vi har alt det på hylderne, som den almindelige danske forbruger har brug for i den daglige husholdning - herunder mange økologiske produkter. Desuden har vi mange spændende varer fra små niche­pro­du­center, som normalt ikke får plads i det lokale supermarked. Varerne får man én gang om ugen leveret lige til døren inden kl. 7 om morgenen - ligesom med mælke­manden i gamle dage. Nu er sortimentet bare meget større,« siger stifter og direktør hos Torvet.dk, Peter Bagge-Nielsen.

Peter Bagge-Nielsens mål er at give danske forbrugere nem mulighed for at handle dagligvarer af god kvalitet hvor som helst og når som helst, det passer dem. Det ser han et stort behov for bl.a. hos fortravlede børnefamilier og karrieresingler, seniorer, bevægelseshæmmede og personer med begrænset adgang til gode indkøbsmuligheder.

»Vores løsning gør det nemt og bekvemt at handle dagligvarer. Vi har mere end 1.500 varenumre og holder åbent 24 timer i døgnet året rundt - uanset om man sidder derhjemme, på sin arbejdsplads eller i sommerhuset. Og mens vi pukler med at bringe varerne ud, kan man så selv bruge tiden på noget mere inspirerende,« siger han.

Ud over at forbrugerne kan spare tiden på indkøb og transport, arbejder man hos Torvet.dk også på konstant at give kunderne nye muligheder for - vha. smarte funktioner på hjemmesiden - at foretage indkøb på nye, effektive måder og ud fra ens helt personlige behov.

Mulighederne er mange. Eksempelvis kan man på Torvet.dk få alle varer i en kategori sorteret efter varernes pris - eller efter deres indhold af fx energi, fedt, protein eller kulhydrat. Det giver et overblik, som er næsten umuligt at opnå i en almindelig butik. Man kan også tegne abonnement på fast levering af bestemte varer, og man kan gemme sine mest almindelige indkøbslister, så det bliver hurtigt at få ordnet sine indkøb.

Peter Bagge-Nielsen blev kendt som e-handelspioner, da han og hustruen Betina Kühn i 2001 sammen stiftede Skagenfood, der gennem de senere år har opnået stor succes som internetbaseret fiskehandel i stil med det supermarked, der nu bliver lanceret.

Årene med Skagenfood - som Betina Kühn nu står alene i spidsen for - har givet den nødvendige erfaring og etableret den kvalitetssikring, logistik og de brugervenlige digitale værktøjer, som Torvet.dk nu er baseret på. Samtidig har det givet Peter Bagge-Nielsen mod på at udfordre og skabe tiltrængt fornyelse i det, han betegner som en lidt stillestående dansk dagligvarehandel.

»Danskerne er globalt set nogle af de mest aktive internetbrugere og handler ivrigt via nettet. Så de har længe været klar til det her. Men det meste af detailhandlen har sovet i timen. Og derfor handler nyheder på området i dag mest om, hvornår endnu en tysk discountkæde åbner og hvor et lavprisvarehus i Horsens skal ligge. Men det, der er brug for, er en helt anden form for fornyelse og innovation, som virkelig flytter noget i forbrugernes liv og giver dem helt nye muligheder,« siger Peter Bagge-Nielsen.

Torvet.dk udbringer varer én gang om ugen over det meste af landet og dækker mere end 90 pct. af den danske befolkning. Leveringsomkostningerne er 49 kroner pr. ordre uanset ordrestørrelsen. Ejerkredsen bag Torvet.dk består af Peter Bagge-Nielsen og Betina Kühn samt erhvervsmanden Jørgen Philip-Sørensen.




IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere