Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

En hel stribe iMac arrangementer på vej

Apple nye iMac og operativsystemet Mac OS X gør det muligt at kombinere alverdens UNIX programmer med plug'n play og ti-tusindvis af Mac OS programmer. Se makkerparet i aktion over hele landet i den kommende tid.

De kommende to uger byder på iMac præsentationer over hele landet. OfficeLine har åbent hus den 14., 19. og 21. februar, brugergruppen MacFyn inviterer til iMac præsentation den 23. og som rosinen i pølseenden har de københavnske brugergrupper lagt op til et større arrangement den 26. februar der efterfølges af et "Mac OS X Tips og Tricks" foredrag.

Fyn den 14. og 23. februar

Den 14. indbyder OfficeLine til åbent hus i Odense fra 13-17, og lover gratis fadøl og vand, samt en kort iMac demo hver time.

Den 23. inviterer brugergruppen MacFyn til et lignende arrangement i OfficeLines lokaler, men denne gang er det lørdag, hvilket giver private en mulighed for at deltage. Arrangementet løber fra 11.30-13 og Apple Danmark vil forestå præsentationen af alle nyskabelser. Derudover vil der også være mulighed for at få en snak med MacFyn's OS X eksperter.

Århus den 21. februar

OfficeLine åbner dørene i Århus torsdag den 21. fra kl. 13-17 og byder som i Odense på lidt at drikke samt præsentation af den nye iMac med tilbehør.

København den 19. og 26. februar

Endelig får Københavnerne muligheden for at gense iMac'en hos OfficeLine tirsdag d. 19 mellem 17 og 22 samt tirsdag den 26. februar hvor de de københavnske brugergrupper MacBruger og MacVærk inviterer alle til præsentation og foredrag på Danmarks Tekniske Universitet.

Sidstnævnte arrangement har været under opsejling siden starten af januar, og udover at Apple selv vil være til stede og præsentere iMac'en og deres andre digitale godbidder, vil man efterfølgende have mulighed for at deltage i et gratis "Mac OS X Tips og Tricks" foredrag rettet mod alle der gerne vil have mere ud af Mac OS X, uden at betale en krone.

Foredraget dækker bredt, fra ukendte tastaturgenveje til tips om gratis Microsoft Word kompatibilitet og bedre udnyttelse af computerens hukommelse.

Sidstnævnte arrangement starter den 26.2 kl. 19.30. Adressen er
Bygning 308 auditorium 12
Richard Petersens Plads
Danmarks Tekniske Universitet
DK-2800 Lyngby

Offentlig transport : 150S, 300S, 190

Uforpligende forhåndstilmeldning til macvaerk@mac.com

Alle arrangementer er gratis.

Links:

  • OfficeLine

  • MacFyn

  • MacBruger

  • MacVærk



  • Brancheguiden
    Brancheguide logo
    Opdateres dagligt:
    Den største og
    mest komplette
    oversigt
    over danske
    it-virksomheder
    Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
    Alfapeople Nordic A/S
    Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

    Nøgletal og mere info om virksomheden
    Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

    Kommende events
    Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

    Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

    20. august 2024 | Læs mere


    Det Digitale Produktpas

    Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

    21. august 2024 | Læs mere


    Cyber Security Summit 2024

    På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

    27. august 2024 | Læs mere