Playstation 3 ydmyget af Wii i Japan

Krigen skulle have stået mellem Xbox og PS3 - men det er den lille Wii, der løber med guldet i den opstående elektroniks hjemland.

Seneste tal fra Japan viser, at der for hver Playstation 3, der langes over disken, bliver solgt næsten fire Wii-konsoller. Den hvide outsider fra Nintendo er dermed blevet en rigtig insider i forhold til Sonys teknisk monstrøse PS3.

Hvad værre er - for Sony, i hvert fald - er at tallet endda kun var 1-til-3 i januar måned, så alt tyder på, at Nintendos popularitet kun vokser.

(-og det er i denne forbindelse næsten ikke værd at nævne Microsofts Xbox, der kun solgte sølle fjorten tusinde enheder i forhold til Wii's over 300.000 solgte konsoller i Japan).




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere