Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Microsoft sender Seinfeld på ferie

Microsofts 300 millioner dollar-reklamekampagne bød i første omgang på to gensyn med komikeren Jerry Seinfeld. Næste skridt bliver at rokke ved budskabet i Apples "Get a Mac"-reklamer.

Apples populære Get a Mac-reklamer med John Hodges i hovedrollen som en frustreret "PC" er en stor succes - og en stor kilde til irritation for Microsoft.

Hovedrolleindehaveren "PC" er nemlig alt for frustreret og minder, ifølge Microsoft, slet ikke om virkelighedens billede af en moderne Windows-bruger. Derfor skal de kommende reklame-kampagner primært gå efter at ændre det negative syn på Windows, som Apple har dyrket målrettet i sine reklamer.

Det betyder et midlertidigt farvel til reklamerne med Seinfeld og Bill Gates i hovedrollerne. Det skriver The New York Times.

Ifølge avisen indledes Microsofts version af reklamerne for eksempel med linjen "Hello, I'm a PC, and I've been made into a stereotype". En direkte henvisning til Apples hånlige reklamer.

Microsofts reklamebureau forklarer, at man vil forsøge at overdøve Apples budskab ved at gå angrebene i møde og vende dem til en fordel for Microsoft.

Reklamekampagnen følges efterfølgende op af en række reklamer med både almindelige menesker, såsom lærere og hajjægere, og kendte personer som Eva Longoria, Deepak Chopra og Pharrell Williams, der fortæller om glæden ved Microsoft-produkter.

Videoerne er kun første del af en større kampagne, hvor almindelige brugere for eksempel opfordres til at sende deres egne videoer ind, hvor de viser Microsoft-programmer frem.

Det er uvist om Jerry Seinfeld vender tilbage igen ved en senere lejlighed i Microsofts kampagne.
Ifølge flere analysebureauer har Seinfeld dog kun været bragt i spil som en appetitvækker for at skaffe opmærksomhed til Microsofts nye reklame-strategi. En opgave som flere bureauer kalder vellykket.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere