GTA IV sætter nye standarder for spiludvidelser

I dag har den første udvidelse til Grand Theft Auto IV premiere på Xbox Live. Udvidelsen er et helt nyt spil, der foregår samtidigt med historien i Grand Theft Auto IV.

De fleste spiludvidelser tilføjer et par våben, kontinenter og nye klasser til spil. Men Rockstar Games, der stod bag sidste års succes Grand Theft Auto er gået nye veje med udvidelsen Lost And Damned.

Grand Theft Auto IV blev især fremhævet for at gøre byen New York til hovedpersonen. Den centrale karakter Nico færdedes i en levende by, der havde sin egen puls og rytme. Mange anmelderne mente, at den by var den hidtil mest velskabte verden i et spil.

I udvidelsen Lost And Damned spiller man en helt ny person, i en helt ny historie i samme by. Historien udfolder sig samtidig med Nicos eventyr og derfor overlapper de to historier til tider hinanden. Derfor kan man pludselig opleve Nico som en birolleperson i udvidelsen.

I Lost and Damned spiller man bikeren Johnny, der er vicepræsident i en rockerbande. Som ægte rocker foretrækker han motorcykler som transportmiddel, og derfor har Rockstar Games forbedret håndteringen af motorcykler gevaldigt. Der er mange timers gameplay i udvidelsen, og den har modtaget gode anmeldelser fra de store spilsites, der undrer sig over, hvorfor Rockstar Games ikke har lanceret det som et selvstændigt spil til en højere pris.

Udvidelsen udmærker sig også ved, at være det første spil, der viser en nøgen mands ædlere dele, hvilket i øvrigt har ført til en længere debat om kønsbehåring på gaygamer.net.

Udvidelsen er kun tilgængelig på Xbox Live og der er også tilføjet en række nye online modes.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere