Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Små virksomheder sættes af e-handelsvognen

I fremtiden skal e-handel blot være ét tilbud i rækken af muligheder. Det kan være vanskeligt håndtere for mindre virksomheder, som mangler både penge og tid til at omstille sig, skriver IT-avisen ComON i denne uge.

De teknologier, der skal bruges til at købe og sælge varer på nettet, er efterhånden så veludviklede, at virksomhederne ikke længere skal bekymre sig om dem. I stedet skal de nu fokusere på, hvordan de benytter disse teknologier. Virksomhederne er nødt til at undersøge hele deres organisation og beslutte, til hvilke processer internettet er brugbart og til hvilke, det ikke er brugbart. Det er især en udfordring for små og mellemstore virksomheder, der mangler både penge og arbejdskraft til at omstille sig til den nye situation.

»Det er ikke længere nok at sige: »vi bruger internettet« og stille sig tilfreds med det. Ikke to e-handelsprocesser er éns, og folk skal kunne bruge internettet på præcis den måde, de ønsker,« siger Enrico Camerinelli fra analysefirmaet META Group.

E-handel er ikke længere blot en salgskanal, men simpelthen en anden måde at omgås kunderne på. Virksomhederne har ikke været i stand til at håndtere potentialet i alle de nye kunder, og Enrico Camerinelli mener, at nogle virksomheder har lovet kunderne alt for meget i deres e-handelsløsninger.

De virksomheder, der har størst succes med e-handel, er dem, der har forstået at kombinere online og offline handel, så kunderne kan købe ind på den måde, der passer dem. Små- og mellemstore virksomheder har ikke de samme muligheder som de store på den front, og de skal satse på at bruge deres ressourcer rigtigt.

»Der er ingen tvivl om, at de små og mellemstore virksomheder presses af det her, og de må følge kundernes ønsker,« siger Carlos Villaro Lassen, kommunikationsdirektør i Handel, Transport og Serviceerhvervene (HTS).




IT-JOB

Sparekassen Danmark

Systemudvikler

De Nationale Geologiske Undersøgelser for Danmark og Grønland (GEUS)

IT-systemadministrator søges til GEUS

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Udbudsjurist til Danmarks største IT-udbud
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere