Skype forvandler lommepc til trådløs telefon

Skype har frigivet den første færdige version af sin IP-telefoni-software til Pocket PC-platformen.

Telefoniprogrammet Skype fås nu også i en version til lommecomputere med WindowsCE-styresystemet. Efter en længere betatest har Skype frigivet den færdige version af programmet til Pocket PC-platformen. Dermed kan lommecomputeren forvandles til en trådløs telefon.

Forudsætningen for at bruge programmet er en WindowsCE-maskine med PocketPC 2003 eller nyere, WLAN-funktion og en processor med mindst 400 MHz. Lommecomputeren skal desuden være udstyret med en mikrofon eller kunne tilsluttes et headset.

Skype 1.0 til Pocket PC'er indeholder dog stadig en række begrænsninger. For at registrere sig er det eksempelvis nødvendigt at bruge en desktop-udgave af Skype.

Kontakt-informationerne fra desktop-versionen skal stadig overføres manuelt til lommecomputeren; først i en senere version kan dette gøres automatisk.

Det er ikke muligt at etablere en taleforbindelse over GPRS, hvor man indtil videre må nøjes med udveksling af instant messages med andre Skype-brugere.

Den mobile version kan bruges til at deltage i Skype-telefonkonferencer, men det er ikke muligt at indlede dem med programmet.

Skype til Pocket PC'er er indtil videre kun tilgængelig i en engelsk sprogversion.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere