Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

TDC's ip-telefoni dobbelt så dyrt som i Sverige

Når TDC på tirsdag går i luften med ip-telefoni herhjemme, bliver abonnementsprisen 35 procent lavere end for almindelig telefoni. Det er dog samtidig over 106 procent mere end hvad TDC's svenske kunder skal betale for samme produkt.

De TDC-kunder, der vælger at sige farvel til den traditionelle fastnetforbindelse, når teleselskabet på tirsdag åbner op for ip-telefoni til private, burde faktisk rykke teltpælene op og flytte til Sverige, hvis de ville gøre det bedste køb. Ip-telefoni fra TDC koster her under det halve af det samme produkt i Danmark.

For selv om TDC's ip-telefoniløsning koster 35 procent mindre om måneden i abonnement end et traditionelt fastnetabonnement fra TDC, så er det intet at regne i mod den besparelse det ville være at få ip-telefoni fra TDC i Sverige.

Her skal teleselskabet kun have 79 svenske kroner, svarende til 62,50 danske kroner, om måneden for ip-telefoni. Den danske pris for ip-telefoni på 129 kroner er således 106 procent mere end hvad broderfolket betaler i abonnement for samme produkt hos det samme selskab.

Ifølge TDC's pressesekretariat skyldes prisforskellen at TDC i Sverige kun dækker 20 procent af landet. Det er primært i byerne, hvor udstyret står tæt. Desuden baserer man sin bredbåndsforretning på TDC Songs backbonenet, som er betalt af. Selskabet kan derfor i langt højere grad nøjes med at "skumme fløden", end i Danmark, hvor det koster at komme ud i alle hjørner af landet.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere