Cisco putter skyen på partnerprogrammet

Cisco målretter fokus mod cloud-løsninger ved at skabe et nyt Cloud Partner-program, hvor Cisco-partnere skal vælge, hvilken rolle de vil spille på cloud-scenen.

(New Orleans)Også danske Cisco partnere kommer til at vælge deres rolle i forhold til skyen. Det siger salgsdirektør Lasse Garby ovenpå, at Cisco nu har lanceret deres nye Cloud Partner-program.

Programmet har til formål både at hjælpe Cisco-partnere med at bygge cloudløsninger og vælge, hvilken strategi de vil vælge, når det gælder cloud.

Partnerne bliver delt op i typer i forhold til cloud. De tre niveaur er Cisco Cloud Builders, Cisco Cloud Providers og Cisco Cloud Services Resellers. Groft sagt betyder det, at partnerne bliver delt op efter om de bygger Cloud-miljøer, altså serverfarme beregnet til cloud, eller om de selv også vil tilbyde cloud-løsninger eller om de »bare« vil være forhandler af andres cloud-løsninger.

»Det er vigtigt, at forhandlerne vælger deres rolle, når det gælder cloud,« siger Edison Peres, Ciscos kanalchef.

Netop det med at vælge rollen vigtigt, fortæller også Cisco CTO Padmasree Warrior, der har været med til at sætte cloud på programmet hos Cisco. Selv om hun erkender, at der stadig mangler nogle standarder omkring cloud, så mener hun ikke det er for tidligt at sætte roller op.

»Vi har erfaringer, der viser os, hvordan partnerne agerer. Vi ser tydeligt, hvilke roller de indtager,« siger hun og understreger at en partner sagtens kan have flere roller.

Et eksempel på hvordan Cisco ser rolle fordeling kan eksempelvis være en telefoni-løsning, hvor en større Cisco-partner udbyder en avanceret telefoncentral-løsning via cloud. Cisco er netop kommet med en række produkter også indenfor telefoni – der er rettet mod SMB og SMB-partnere. Disse partnere kan sælge og implementere selve Cisco-telefonerne. Ovenpå kan de så videre sælge den telefoncentral-løsning, som den større Cisco-partner har sat.

»Det er meningen, at alle Cisco-partnere skal kunne finde deres rolle i programmet. Ikke kun dem, der udbyder og bygger cloud-løsninger,« siger Keith Goodwin, der er Cisco globale partnerchef.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere