Få serveren til at sende en SMS ved fejl

Nu kan serveradministratoren modtage en SMS-besked på sin mobiltelefon, hvis der er problemer med serverne.

Det har tidligere været muligt for administratoren, automatisk at blive bibbet på en personsøger, når der var noget galt med serverne, men fra den første januar ophører personsøgetjenesten og derfor er der brug for alternativer.


Virksomheden T/S/E/ Technical Software Engineering har udviklet et stykke software, der sælges sammen med et GSM modem, og som sender en SMS-besked til administratorens mobiltelefon, når der er brok med serverne.


SMS Alarm Router (SAR) sender SMS meddelelser til en mobiltelefon. Det kan f.eks. være alarmer eller besked om overskridelse af fysiske grænse værdier (temperatur, tryk, fugt eller andet), eller meddelelse om at en server er stoppet, et tidspunkt som bliver overskredet uden opdatering, eller kort og godt enhver hændelse som kan overføres på elektronisk form.


SAR har en typisk reaktionstid på 10-30 sek. fra en alarm ankommer til SAR og til den er modtaget på mobil telefonen hos en serveransvarlig.


SAR består at et GSM modem og et Windows baseret program. I nuværende version kan det anvendes sammen med Windows 98, Windows ME, Windows 2000 og NT4. Næste release er endvidere planlagt til at kunne køre på XP, og Windows embedded operativ systemer (CE, NT og XP).


SMS Alarm router kan anvendes sammen med 3 forskellige alarm "kilder": RSView32 - SRO system fra Rockwell, SMTP (kundespecificeret mailbox scannes for alarm meddelelser) og alle typer databaser (ODBC)


SAR består af tre hovedelementer: En alarm scanning, som henter eller modtager opståede alarmer, scanner igennem dem med filtrerings mulighed (gælder foreløbig kun for RSView32) og finder en alarm rute som er bestemt af dato og tidspunkt. Derudover består systemet af et betjenings interface, til opsætning af vagtplaner, grupper og alarmruter, log til dokumentation af afsendte alarmer og ændringer i ruter samt opsætning af brugere og passwords til systemet.


Endelig er en del af systemet en applikation, der tager sig af at sende opståede alarmer som SMS besked via det tilsluttede GSM modem.




    Brancheguiden
    Brancheguide logo
    Opdateres dagligt:
    Den største og
    mest komplette
    oversigt
    over danske
    it-virksomheder
    Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
    Ciklum ApS
    Offshore software- og systemudvikling.

    Nøgletal og mere info om virksomheden
    Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

    Kommende events
    Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

    Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

    20. august 2024 | Læs mere


    Det Digitale Produktpas

    Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

    21. august 2024 | Læs mere


    Cyber Security Summit 2024

    På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

    27. august 2024 | Læs mere