Artikel top billede

Zuckerberg-søster forlader Facebook

Søsteren til Facebook-stifteren vil nu starte sit eget firma inden for sociale medier.

Facebook mister sin marketingchef gennem de sidste seks år, Randi Zuckerberg, som også er søster til firmaets stifter Mark Zuckerberg. Hun forlader nu Facebook for at starte sit eget firma der skal rådgive virksomheder om sociale medier. Firmaet skal hedde RtoZ Media.

Randi Zuckerberg fortæller om sin opsigelse på Twitter og det fremgår også af et brev, der er gengivet her. Facebook har også bekræftet opsigelsen, men der er ikke nogen kommentar fra Mark Zuckerberg selv.

Hans søster har været med hos Facebook siden de tidlige dage og hun har hjulpet med at gøre firmaet til verdens største sociale netværk. Derfor vil der formentlig også være meget stor opmærksomhed omkring hendes nye firma.

Hun har været på barsel i de sidste tre måneder og det har angiveligt givet hende anledning til at tænke over sin fremtid uden for Facebook.

”Nu er det perfekte tidspunkt for mig til at forlade Facebook og bygge et firma der er fokuseret på de spændende trends i medieindustrien,” skriver hun i sit brev.

Randi Zuckerberg har fungeret som Facebooks ansigt udadtil og hun har været vært på flere politiske tv-shows, som Facebook har sendt live på nettet. Senest er hun blevet nomineret til en Emmy for hendes tv-arbejde.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere