Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Apple lancerer 3G iPhone til 199 dollars

Steve Jobs lancerede her til aften (dansk tid) fra scenen på årets WWDC den nærmest mytiske 3G iPhone. Telefonen bliver både bedre og billigere end de fleste havde turdet håbe, og den får både GPS, bedre batteritid og bedre pris.
Vidunderet kommer til Danmark 11. juli.

(opdateret) To nøgleord skal ifølge Steve Jobs knyttes til den nye 3G iPhone: Det ene er "hurtig", det andet er "billig".

Apple hævder, at telefonens 3G-hastighed er betydeligt bedre end konkurrenternes. Pageloads skulle således ske 36 procent hurtigere end på en Nokia N95 og en Treo 750.


Prisen bliver i dollars kun 199. Det svarer med en hurtig kursomregning til en rund tusindkroneseddel, men efter en tur gennem ublu dansk lokalisering samt told og skat vil prisen sandsynligvis blive noget højere herhjemme.

Den nye iPhone har fået et minijack-stik, der er plant med telefonens overflade, så man nu også kan bruge andre producenters hovedtelefoner uden en adapter.

Apple har taget pulsen på iPhone kunderne og fundet ud af at 90% er tilfredse med deres iPhones, 98% bruger dem til at gå på nettet, 94% læser mails fra deres iPhone og 90% bruger den til SMS'er. 56% af de kunder, der gerne ville have en, men alligevel ikke har købt en iPhone, siger, at det er fordi den er for dyr.

Steve Jobs fortalte fra scenen på WWDC at Apple havde fundet de vigtigste opgaver der skulle løses for iPhone og at disse opgaver var 3G understøttelse, business funktionalitet, 3 parts programmer og udbredelse til flere lande. Den nye iPhone tager fat i alle disse problemer.

3G understøttelsen giver nu brugerne adgang til hurtigere internetforbindelse. iPhone 3G understøtter HSDPA, (Turbo3G) som stort set alle de konkurrerende produkter. I hvert fald viste Steve Jobs demonstrationer der viste at iPhone var 36% hurtigere end konkurrenter fra Nokia og Palm...."og så er den pænere" sagde Jobs.

GPS er nu også indbygget i iPhone, som det længe har været tilfældet i mange af konkurrenternes smartphones og dermed kan iPhone nu også bruges til realtime navigation via Google Maps. En velkommen og meget ønsket funktion.

Batteritiden er også blevet forbedret og iPhone 3G klarer nu 300 timers standbytid, 10 timers 2G taletid og 5 timers 3G taletid. iPhone 3G kan nu klare 5 til 6 timers surfing, 7 timers video og 24 timers audio.

iPhone 3G frigives i 22 lande d. 11 juli og vil i de kommende måneder, blive lanceret i yderligere en række lande verden over. Prisen er også blevet drastisk lavere og en 8GB iPhone der blev lanceret for et år siden til $599, vil nu med frigivelsen af iPhone 3G, koste bare $199.

Med lanceringen af 3G-udgaven forsvinder den oprindelige ikke-3G-iPhone helt fra markedet.




IT-JOB

Unik System Design A/S

Head of Internal IT

Netcompany A/S

Network Engineer

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Udvikler til procesapplikationer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere