Nu kan du komme på kursus i Windows 7

Det færdige Windows 7 kommer tidligst ved udgangen af året, men det er allerede muligt at komme på kursus i Microsofts næste styresystem.

Kursusfirmaet Microworld har som et af de første i Danmark lanceret et 1-dages-kursus i Microsofts kommende Windows 7 - selvom det færdige produkt først kommer ved årsskiftet. Kursisterne lærer om forskellene i forhold til XP og Vista og de mange nye funktioner i Windows 7. De får også udleveret en Lenovo netbook med den aktuelle betaversion af Windows 7 installeret til at tage med hjem.

Kursusleder Valdemar Bøttern fortæller at Windows 7 allerede i den nuværende beta er mere stabilt og mindre ressourcekrævende end forgængeren.

»Mine egne tests viser, at Windows 7 er mere stabilt og har færre fejl end Vista og det kræver mindre af maskinens hardware. Vi kan selvfølgelig ikke vide, hvordan det ser ud i den færdige version, men den foreløbige beta lover meget godt,« siger Valdemar Bøttern til ComON.

Microworld udleverer en Lenovo Ideapad S10e netbook med Intel Atom 1,6 GHz processor, 1 GB RAM og 160 GB harddisk til kursisterne. Det er en computer, som i dag kun sælges med Windows XP Home - Vista er alt for hardwarekrævende til de små netbooks.

Men i Windows 7 er der slanket på hardwarekravende og styresystemet er dermed også et realistisk valg til netbooks.

Spørgsmålet er så, om det overhovedet er nødvendigt med et kursus hvis man skifter til Vista til Windows 7, hvor forskellene trods alt er begrænsede.

»Langt de fleste hjemmebrugere ville ikke have noget problem med at finde sig til rette med det nye styresystem. For virksomheder er det en lidt anden sag, for Microsoft har igen byttet rundt på nogle af de administrative funktioner,« siger Valdemar Bøttern.

Og for de mange, der springer direkte fra XP til Windows 7, er der rigtig meget nyt at lære i Microsofts næste styresystem.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere