Ny priskrig på bredbånds-telefoni

IP-teleselskabet Telsome sænker minutprisen for mobilopkald til 78 øre.

IP-telefoni-udbyderen Telsome halverer nu sin pris for opkald til mobilnettet, som fremover koster 78 øre i minuttet døgnet rundt. Det er mindre end TDC's aftentakst for mobilopkald på 80 øre. Samtidig har Telsome nedsat sin pris for fastnetopkald til syv øre i minuttet.

»Prisnedsættelsen er første del af en større strategisk proces. Men jeg vil da ikke lægge skjul på, at det også er et alvorligt spark til et dansk telemarked, som i årevis har været præget af monopolisme og alt for høje priser. Med Telsomes priser er der ikke længere grund til ikke at skifte over til IP-telefoni. Og vi er klar til at kæmpe for fortsat at levere landets billigste priser,« siger Tim Chawes, der er direktør i Telsome.

Selskabets telefoni-pakke, som indeholder en adapter der sættes mellem telefon og ADSL-forbindelse, sælges gennem Kvickly og Merlin-kæderne. Tim Chawes regner med at få mindst 50.000 kunder i det første år.

En af selskabets konkurrenter på IP-telefoni-markedet, v2tel, har netop fjernet sit månedlige abonnement og indført en enhedstakst på 15 øre døgnet rundt for opkald til fastnettet og 99 øre for mobilopkald.

»Prisen for telefoni opleves af langt de fleste, som en jungle fyldt med forbehold og uigennemskuelige prisstrukturer. Vi ønsker ikke at bidrage til forvirringen og ved at fjerne abonnementet bliver det lettere for den almindelige forbruger at sammenligne prisen for bredbåndstelefoni med traditionel telefoni,« siger salgsdirektør Steen Rye Jeppesen fra v2tel.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
itm8 A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere