McAfee lægger alt i én hat

Ved at samle stort set alle sikkerhedsapplikationer i ét system, der kan styres med én konsol, håber McAfee at etablere sig som den største og stærkeste leverandør af it-sikkerhed.

Den største lancering i selskabets historie. Sådan betegner McAfees nordiske chef Daniel Kollberg det nye sammenhængende system, som offentliggøres i dag: McAfee Total Protection.

Selskabet har smidt stort set alle sine løsninger ned i samme kasse og bundet de enkelte dele sammen, så de kan betjenes fra én konsol og med én og samme software-agent.

Pakken skal sælges i fire forskellige versioner, som hver henvender til forskellige segmenter på markedet.

Ifølge det foreløbige reklamemateriale for pakkeløsningen regner McAfee med at kunne dække de fulde behov hos både små firmaer og store koncerner med Total Protection konceptet. Enterprise-løsningen indeholder eksempelvis både anti-virus, anti-spam, anti-spyware, desktop firewall, host intrusion prevention og komplet network access control.

Hos McAfees største partner herhjemme, det fusionerede Ementor-Topnordic, siger afdelingschef Niels Frederiksen, at man venter sig meget af det nye system.

»Man sparer tid og ressourcer til uddannelse og mandskab, når man ikke længere skal administrere tre forskellige systemer til antivirus, anti-spam og anti-spyware. Jeg tror bestemt, at det vil bringe markedet et stort skridt fremad,« siger Niels Frederiksen.

Også hvis man skal tro analyseinstituttet IDC er McAfee på rette spor:

»Fokus indenfor sikkerhed flytter sig i stigende grad fra én slags beskyttelse til mere bredtfavnende løsninger beregnet på mange forskellige trusler. Angreb mod virksomhedernes it-sikkerhed bliver stadigt mere sofistikerede og omfangsrige. Det kræver en omfattende sikkerhedsløsninger og mere proaktive produkter og services. På grund af den øgede kompleksitet, som dette medfører, ønsker kunderne integrerede løsninger, siger IDCs Chris Christiansen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere