Artikel top billede

Skype satser på videomøder

Nu satser Skype på erhvervskunderne med nye funktioner til videomøder og gruppearbejde.

Skype har indgået et nyt strategisk samarbejde med Citrix Systems som blev præsenteret i denne uge på Enterprise Connect 2011 konferencen i Orlando, Florida. Det nye samarbejde repræsenterer et forsøg på at vinde et stærkere fodfæste på erhvervsmarkedet. Skype har omkring 145 millioner brugere, men de fleste bruger kun programmet til at ringe gratis.

I den normale privatbruger-udgave af Skype er der kun mulighed for at foretage videoopkald med to deltagere. Der findes også en betalingspligtig version til virksomheder, Skype for Business, hvor man kan foretage gruppevideosamtaler med op til ti deltagere. Skype anbefaler selv at der maksimalt deltager fem i et gruppevideokald.

Det nye samarbejde med Citrix betyder at der kommer nye udvidede muligheder for at gennemføre videomøder og dele dokumenter gennem Skype. Nu bliver GoMeeting-teknologien fra Citrix integreret direkte i Skype for Business.

Det indebærer blandt andet at det bliver lettere at oprette gruppekald hvor deltagerne både kan ringe ind over Skype og fra det almindelige telefonnet. Det bliver også lettere at dele sit skærmbillede med de andre deltagere i et gruppekald.

Selskabet fortæller at det nye Skype for Business med GoMeeting-teknologi kommer mod slutningen af året. Priserne er endnu ikke offentliggjort.

En aktuel undersøgelse vurderer at danske virksomheder kan spare fire milliarder kroner ved at skære ned på rejseaktiviteten og holde videomøder i stedet.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere