Stort ERP-hus ind på det danske Axapta-marked

Et af de store, globale Microsoft Business Solutions-huse går nu ind på det danske marked, som er det tidligere Navisions hjemmebane. Watermarks danske datterselskab, der hidtil har koncentreret sig om ERP-systemer fra Oracle og Baan, vil fremover også levere løsninger baseret på Microsoft Axapta.

Watermark Denmark, der indtil sidste år hed Lindhardt A/S, er et af landets ældste konsulenthuse med speciale i administrative IT-løsninger.

Den danske afdeling af Watermark følger nu koncernens strategi og tilbyder fremover også virksomhedssystemer på basis af Microsoft Axapta-platformen, oplyses det.

Den hollandsk-ejede Watermark-koncern hører til blandt de globale Microsoft Business Solutions-partnere og har 30 kontorer i 12 europæiske lande. Watermark er kendt i hele Vesteuropa for at implementere ERP-systemer med et stærkt fokus på vertikale markeder som lokal og distribueret produktion, grossistvirksomheder, distribution samt service- og vedligeholdelsesindustrien.

Ud over åbningen af en Axapta-afdeling i Danmark har Watermark tidligere i år købt Focus IQT, der med 90 medarbejdere er et af Hollands største konsulenthuse for Microsoft Axapta og Microsoft Navision. Desuden har Watermark overtaget svenske Movus med 14 ansatte. I dag er Watermark den største Microsoft Axapta-forhandler i Tyskland, Frankrig og Spanien.

I Danmark ledes Watermark af administrerende direktør Hans Peter Bech, der var chef for Damgaard Datas forretning i Tyskland, Østrig og Schweiz, indtil firmaet blev fusioneret med Navision.

»I Watermark Denmark satser vi fortsat på mellemstore virksomheder inden for produktion, logistik og projektstyring, hvor vi i forvejen har solid kompetence og en god forretning. I Watermark vælger vi de software-platforme, der passer bedst til de forskellige branchers
behov. Derfor vil vi fremover sælge Axapta-løsninger til virksomheder med produktion til ordre og lager, distributions- og logistikfirmaer og til professionel service-området,« forklarer Hans Peter Bech.

Watermark ser et voksende marked hos internationale virksomheder, der vil ensrette deres ERP-systemer og har brug for implementering i flere lande. I 2002 udviklede Watermark en pan-europæisk strategi, der retter sig mod denne type virksomheder. For Watermark Denmarks
vedkommende kan der både være tale om firmaer med afdelinger i udlandet og udenlandske virksomheder, som har afdelinger i Danmark.

Watermark har allerede indledt sine danske Axapta aktiviteter og vil i første omgang tilbyde såkaldte add-ons til Axapta, som Watermark har udviklet internationalt.

Den første add-on løsning fra Watermark bygger på det .NET baserede produkt-konfigurations-system e-Con, som Watermark overtog rettighederne til gennem sit opkøb af Focus ITC i sidste måned. Denne løsning tilbydes til såvel Axapta- som Navision- (tidligere Attain-) kunder, hvor Watermark i Danmark vil koncentrere sig om Axapta-kunderne.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere