Adobe klar med nyt designværktøj til e-formularer

Betaversionen af det nye designværktøj Adobe Designer kan nu hentes på nettet.

Adobe har frigivet den første betaversion af sit nye designværktøj til elektroniske blanketter, Adobe Designer. Det grafiske værktøj bruger XML-teknikken til kodning af formulardata og kan bruges til at oprette blanketter i HTML- og PDF-format.

Blankettens udformning kan tilpasses dynamisk, så det kun er de blanketfelter, der er relevante i den aktuelle situation, som bliver præsenteret for brugeren. Blanketdata kan integreres med det centrale it-system via OLE-DB, XML og webtjenester, og blanketten kan sikres med en digital signatur.

Samtidig har Adobe annonceret en løsning, som giver mulighed for at omdanne de indtastede oplysninger til en todimensionel stregkode. Denne stregkode rummer dokumentets komplette indhold.

Den udfyldte blanket med stregkode udskrives derefter af brugeren og sendes med brev eller fax. Modtageren kan så scanne stregkoden og overføre informationen til interne it-systemer.

»Adobes nye teknik hjælper til med at løse et konkret og omkostningstungt problem, som mange virksomheder og myndigheder kæmper med. Mange af vores kunder er i dag henvist til at anvende papirdokumenter, når de skal hente oplysninger ind fra omverdenen. Den nye løsning giver dem hurtigere adgang til de præcise data,« siger Per Haslev, ePaper-ansvarlig hos Adobe Danmark.

Betaversionen af Adobe Designer kan hentes gratis på firmaets hjemmeside. Det færdige produkt bliver frigivet senere på året. Blanketløsningen med stregkoder er i pilottest i løbet af 2004 og kommer på markedet mod årets slutning.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere